Online adás ↓  
 
 
FŐOLDAL      HÍREK      MŰSORAINK      TOP 40      MÉDIATÁR      KÉPEK      KAPCSOLAT      RO
 
› Főoldal
› Aktuális
› Itthon
› Belföld
› Világ
› Sport
› Program
› Közérdek
› Színes
› Zene
 
 
 
 
 
   
   
   
Kedd este ünnepi gálaműsor kezdődik a Vigadóban
15-03-2016 6:16
Kedd este ünnepi gálaműsor kezdődik a Vigadóban

Az 1848-49-es forradalom és szabadságharc előtti tisztelgés nem ér véget a központi rendezvénnyel, immár negyedik éve saját rendezésű gálaműsort láthat a nagyérdemű a Vigadó Művelődési Házban, amelyet idén is Lung László Zsolt, az intézmény igazgatója rendez.

A gálaműsor előtt fél órával „A mi március 15-énk” című fotókiállítást nyitják meg, amely beküldött és kiválogatott fotókból állt össze.

A "Hozzád, hazám, most verset írnék!" című ünnepi előadást a rendező Markó Béla, Fekete Vince, Dimény-Haszmann Árpád és Sántha Attila erdélyi-kézdivásárhelyi írók és költők versei alapján állította össze, közreműködik a Sepsi Kamarazenekar, a Snaps Band, a Voces női kar, a Perkő Néptáncegyüttes, és Kolcsár József, a Tamási Áron Színház színésze, valamint Kozma Attila, Márdírosz Ágnes, Puskás László, a Csíki Játékszín művészei.

A fiatal tehetségek közül a kézdivásárhelyi Kreiter Helga, a Nagy István Művészeti Líceum tanulója, Bakó-Fazakas Vajk és Biszak Beáta, a Minisnaps tagjai, valamint Rancz-Gyárfás Hanna, a Macskakő színjátszó csoport egyik tagja lépnek fel. Rancz-Gyárfás Hanna Nagy-Babos Tamás magyartanár versét mondja el. A gálaműsorra a belépés díjtalan.
(Kertész Tibor)

 
Médiaajánlat | Archívum | Kapcsolat | Sajto.ro
© Copyright Bexmon™ Marketing  |  Webdesign & programming by: Pagelex™  |  Host by: BexHost.com