Online adás ↓  
 
 
FŐOLDAL      HÍREK      MŰSORAINK      TOP 40      MÉDIATÁR      KÉPEK      KAPCSOLAT      RO
 
› Főoldal
› Aktuális
› Itthon
› Belföld
› Világ
› Sport
› Program
› Közérdek
› Színes
› Zene
 
 
 
 
 
   
   
   
Jelenlegi tanácstagját jelöli polgármesternek a néppárt
10-03-2016 3:59
Jelenlegi tanácstagját jelöli polgármesternek a néppárt
Kézdivásárhelyen Johann Taierlinget indítja a városvezetői tisztség megszerzéséért az Erdélyi Magyar Néppárt – jelentették be az EMNP szerdai sajtótájékoztatóján.

Toró T. Tibor a párt országos alelnöke elmondta: a Bálványos Intézet szakmai támogatásával elkészített közvélemény-kutatás Johann Taierlinget hozta ki a legkedvezőbb helyen, ezért őt indítják, mert jó eséllyel méretkezhet meg Bokor Tibor jelenlegi városvezetővel szemben.

Az EMNP ugyanakkor a néppártos Bálint Józsefet támogatja sepsiszentgyörgyi polgármesterjelöltként – hangzott el a szerdai sajtótájékoztatón. Toró T. Tibor szerint komolyan gondolják az MPP sepsiszentgyörgyi szervezetével tavaly kötött együttműködési megállapodást, és Bálint József személyében közös jelöltet indítanak a háromszéki megyeszékhelyen.
Az MPP megyei elnöke, Kulcsár Terza József viccnek tartja az EMNP bejelentését. Kifejtette, hogy Bálint Józsefnek csak a botrány számít, és az, hogy valahol jelöltesse magát.
- Miután Bíró Zsolt MPP elnök leszögezte, hogy nem indulhat Sepsiszentgyörgyön, keresett egy másik pártot - nyilatkozta Kulcsár Terza József. Az MPP háromszéki elnöke ugyancsak sajtótájékoztatón jelentette be, hogy az EMNP elbocsátott sepsiszentgyörgyi elnöke, Bedő Zoltán által alapított Magyarság Megmaradásáért Mozgalom csatlakozik az MPP-hez és tagjai helyet kapnak a polgári párt jelöltlistáin. Ezáltal a volt néppárti Bedő Zoltán az MPP listáin kap helyet, míg az MPP-s Bálint József az EMNP polgármester jelöltje lesz Sepsiszentgyörgyön. (Kertész Tibor) 
 
Médiaajánlat | Archívum | Kapcsolat | Sajto.ro
Webdesign & programming by: Pagelex™  |  Host by: BexHost.com