Online adás ↓  
 
 
FŐOLDAL      HÍREK      MŰSORAINK      TOP 40      MÉDIATÁR      KÉPEK      KAPCSOLAT      RO
 
› Főoldal
› Aktuális
› Itthon
› Belföld
› Világ
› Sport
› Program
› Közérdek
› Színes
› Zene
 
 
 
 
 
   
   
   
Újabb mandátumért indul Bokor Tibor
10-03-2016 5:55
Újabb mandátumért indul Bokor Tibor

Az RMDSZ nevesítette kézdivásárhelyi polgármesterjelöltjét, a szövetség helyi szervezetének bővített választmánya szerda esti, a Vigadó Galléria termében megtartott ülésén a jelenlegi városvezetőt javasolta továbbra is polgármesternek, aki elfogadta a jelölést és kijelentette: új arcokat is szeretne látni a városi tanácsban és konkrét, megvalósítható javaslatokat kért a tanácsosi tisztségre pályázóktól.

„Az elmúlt időszak történései megerősítenek abban, hogy amit elkezdtem, folytatnom kell, ez emberi feladatom, ezért újabb mandátumért indulok. Nehéz évek állnak mögöttünk, de a problémák elől nem elfutni kell, hanem megoldást kell találni rájuk. A kritikák is abban erősítenek meg, hogy bőven van még tennivaló, így nem szabad meghátrálni, hanem menni kell előre.” – írta szerda este Facebook-oldalán Bokor Tibor, hozzátéve: feladatának érzi továbbra is jobbá, szebbé tenni Kézdivásárhelyt.
"Hiszem, hogy eddigi közös munkánk, erőfeszítéseink lehetőséget adnak erre. E feladat, e cél eléréséért mindenki véleményére, ötleteire számítok. Kérem mondja el, fogalmazza meg, küldje el jobbító javaslatát.” – zárta bejegyzését Kézdivásárhely polgármestere.

Az RMDSZ kézdivásárhelyi szervezetének bővített választmányi ülésén Tamás Sándor, a szövetség megyei elnöke bejelentette: ismét megpályázza a megyetanácselnöki tisztséget.
(Kertész Tibor)

 
Médiaajánlat | Archívum | Kapcsolat | Sajto.ro
© Copyright Bexmon™ Marketing  |  Webdesign & programming by: Pagelex™  |  Host by: BexHost.com