Online adás ↓  
 
 
FŐOLDAL      HÍREK      MŰSORAINK      TOP 40      MÉDIATÁR      KÉPEK      KAPCSOLAT      RO
 
› Főoldal
› Aktuális
› Itthon
› Belföld
› Világ
› Sport
› Program
› Közérdek
› Színes
› Zene
 
 
 
 
 
   
   
   
Parkolót építenek a Molnár Józsiás utcában
12-03-2016 3:59
Parkolót építenek a Molnár Józsiás utcában

A tavaszias időjárásnak köszönhetően a kézdivásárhelyi önkormányzat munkásai karbantartási munkálatokat végeznek a városban: a hét elején hideg aszfalttal tömték be a tél folyamán az aszfaltburkolaton kialakult gödröket, ezúttal azonban területrendezési munkálatokat végeznek.

Az elmúlt években több városrészben sikerült rendezni a tömbházak közötti tereket, a Szabadság utca, a Millenium park és a Bethlen negyed után ezúttal újabb munkafrontot nyitottak a Molnár Józsiás és Béke utcák tömbházai környékén.

- Ott mindig az volt a probléma, hogy nem folyt le a szennyvíz, ezért még aszfaltozás előtt fel kellett újítani a vezetékrendszert, emellett ott esővíz levezető csatornákat is elhelyeznek – tájékoztatott a munkálatok kapcsán Bokor Tibor polgármester.

Az elöljáró rádiónknak elmondta: a város más területein is elkezdődnek a munkálatok, de ezeket már nem az önkormányzat embereivel végeztetik el, ezért közbeszerzést kellett kiírni.
- A leadási határidő március 22-én jár le, és ha nincs fellebbezés, március végén elkezdődnek a munkálatok a Szabadság negyed egyetlen rendezetlen részén, a Szabadság utca, Fecske utca és Új utca által bezárt háromszögben – mondta el a polgármester.
(Kertész Tibor)

 
Médiaajánlat | Archívum | Kapcsolat | Sajto.ro
© Copyright Bexmon™ Marketing  |  Webdesign & programming by: Pagelex™  |  Host by: BexHost.com