Online adás ↓  
 
 
FŐOLDAL      HÍREK      MŰSORAINK      TOP 40      MÉDIATÁR      KÉPEK      KAPCSOLAT      RO
 
› Főoldal
› Aktuális
› Itthon
› Belföld
› Világ
› Sport
› Program
› Közérdek
› Színes
› Zene
 
 
 
 
 
   
   
   
Hét tárlatnak ad helyet idén a Gyűjtemények Háza
06-01-2016 12:07
 Hét tárlatnak ad helyet idén a Gyűjtemények Háza

Hét tárlatnak ad helyet idén a Gyűjtemények Háza – tájékoztatott Beke Ernő, a magángyűjtemény tulajdonosa. A kézdivásárhelyi Gábor Áron térről nyíló, 20-as udvartérben található épület termeiben azok a gyűjtemények tekinthetők meg, amelyet Beke Ernő a Hobbi Cserebere Klub kezdeményezőjeként és alapítójaként az élete során gyűjtött.ű

A Gyűjtemények Háza hat éves fennállása alatt, ez idáig 65 különféle rendezvénynek biztosított helyet, amiből negyven kiállítás volt. 

Beke Ernő elmondta: az új esztendő első tárlatát január 16-án, szombaton 11 órakor nyitják meg, Pászka Éva és Bagoly Erzsébet „Kézimunkák a hagyomány nyomában” című közös kiállítása február 28-ig tekinthető majd meg.
Március 5-én nyílik meg a madéfalvi Szentes Szabolcs és a lemhényi Bene Zoltán első és második világháborús tárgyakat és fegyvereket bemutató közös tárlata. Április 23-tól június 18-ig a sepsiszentgyörgyi Antikvitás állít ki, június 25-én István Sándor kézdivásárhelyi fafaragó tárlata lesz megtekinthető.
Augusztus 26-án az ötödik országos és nemzetközi papírszalvéta-, kártyanaptár- és telefonkártya-kiállítás nyílik meg a Gyűjtemények Házában, szeptember 24. és november 26. között Gáspár Szilárd grafikai tárlatát tekinthetik meg az érdeklődők. December 3-án a Hobbi Cserebereklub év végi hagyományos kiállításának megnyitójára kerül majd sor. (Kertész Tibor)

 
Médiaajánlat | Archívum | Kapcsolat | Sajto.ro
© Copyright Bexmon™ Marketing  |  Webdesign & programming by: Pagelex™  |  Host by: BexHost.com