Online adás ↓  
 
 
FŐOLDAL      HÍREK      MŰSORAINK      TOP 40      MÉDIATÁR      KÉPEK      KAPCSOLAT      RO
 
› Főoldal
› Aktuális
› Itthon
› Belföld
› Világ
› Sport
› Program
› Közérdek
› Színes
› Zene
 
 
 
 
 
   
   
   
Újabb késelés történt vasárnap este Kézdivásárhelyen
31-08-2015 10:48
Újabb késelés történt vasárnap este Kézdivásárhelyen

Kevéssel 22 óra előtt a Bem József utcát a Molnár Józsiás parkkal összekötő 33-as udvartérben mellkason szúrtak egy 20 éves férfit.

Az áldozatot a pillanatokon belül a helyszínre érkezett Kovászna megyei Vöröskereszt és a Salvatore Egyesület önkéntesei látták el, a fiatalember erősen vérzett, légzési nehézségei voltak. Annyit el tudott mondani, hogy nem ismerte a támadóját, aki belekötött és azonnal mellkason szúrta. Amikor menekülni próbált, vesetájékon még egyszer megvágta.

Kis idő múlva a rendőrök is megérkeztek a helyszínre, később a csendőrök lezárták az utcát, hogy az áthaladó tömeg ne zavarja a segítséget nyújtókat. Kevéssel azután a helyszínre ért a mentőszolgálat járműve, a fiatalembert előbb a kézdivásárhelyi kórházba, később a sepsiszentgyörgyi megyei kórházba szállították, információink szerint túl van az életveszélyen.

A Kovászna megyei rendőrfelügyelőség közleménye szerint a feltételezett támadót is azonosították egy 18 éves fiatal személyében. Az nyomozók szerint a konfliktus oka ezúttal is a túlzott alkoholfogyasztás volt, a tettes részegen kötött bele áldozatába és aztán bicskával megszúrta. Az ügyben ütlegelés és testi sértés és sebzés miatt indult eljárás.
Kézdivásárhelyen nem ez az egyetlen késelés: szombaton éjjel a Millenium parkban történt hasonló eset, ebben az esetben egy 25 éves férfi az áldozat.

A fiatalember élettársával együtt épp hazafele tartott, amikor egy háromfős, 16 és 20 év közötti fiatalokból álló csoport beléjük kötött. Az áldozat a társa védelmére kelt, és akkor bicskával megszúrták. A sérülését a helyi kórházban látták el, továbbra is kórházi kezelésre szorul. A három tettest sikerült letartóztatni, ellenük gyilkossági kísérlet a vád. (Kertész Tibor)


 
Médiaajánlat | Archívum | Kapcsolat | Sajto.ro
© Copyright Bexmon™ Marketing  |  Webdesign & programming by: Pagelex™  |  Host by: BexHost.com