Online adás ↓  
 
 
FŐOLDAL      HÍREK      MŰSORAINK      TOP 40      MÉDIATÁR      KÉPEK      KAPCSOLAT      RO
 
› Főoldal
› Aktuális
› Itthon
› Belföld
› Világ
› Sport
› Program
› Közérdek
› Színes
› Zene
 
 
 
 
 
   
   
   
Varrásra csábítják a férfiakat
28-08-2015 5:14
Varrásra csábítják a férfiakat

A Zarah Moden és a New Fashion gyárak idén versennyel csatlakoznak az Őszi Sokadalom rendezvényeihez. A látványos, de főképp szórakoztató próba valóban kihívás lehet az erősebbik nem képviselői számára, akik kötényt varrhatnak, de a versenyre való benevezéssel egy ajándékutalványt és egy sorsjegyet is kapnak. Utóbbival részt vehetnek egy sorsoláson, ennek tétje a cég által felajánlott három értékes kerékpár.

„A nálunk dolgozó alkalmazottak többsége nő, és úgy gondoltuk, hogy a férfiaknak is meg kell adjuk a lehetőséget arra, hogy bebizonyítsák: értenek a varrás művészetéhez. Annál is inkább, hogy Kézdivásárhelyen ennek hagyománya van, hisz voltak itt híres, a szakmához kötődő céhek.” – mondta el rádiónknak Bakk Vitális András, a Zarah Moden és New Fashion nadrággyárak képviselője, aki hozzátette: a „Kihívás férfiaknak” nevet viselő verseny célja szórakoztató formában bebizonyítani, hogy mindenki meg tud varrni egy egyszerű kötényt.

A próbára a benevezés ingyenes, csupán a Zarah Moden és New Fashion színpad környéki sátránál kell jelentkezni szombaton és vasárnap 11 és 13, illetve 16 és 18 óra között. A már kiszabott kötényeket a szakmai irányítók utasításai szerint kell megvarrni, a már kész kötény kedves ajándék lehet a bátor jelentkezők hölgyismerősei számára.

A rendezvény médiatámogatója a Profi Rádió, az említett napokon 12 és 15 óra között élő adással jelentkezünk a Gábor Áron térről.

A készruhagyárak vezetősége augusztus 29-én, szombaton ingyenes szállítást biztosít a vidéki alkalmazottak és családjuk - férjük vagy feleségük, illetve gyerekeik – számára. A hazautazást is biztosítják: az autóbuszok szombaton 18 órakor és éjfél után fél egykor indulnak a kézdivásárhelyi Bíróság épülete elől. (Kertész Tibor)

 
Médiaajánlat | Archívum | Kapcsolat | Sajto.ro
© Copyright Bexmon™ Marketing  |  Webdesign & programming by: Pagelex™  |  Host by: BexHost.com