Online adás ↓  
 
 
FŐOLDAL      HÍREK      MŰSORAINK      TOP 40      MÉDIATÁR      KÉPEK      KAPCSOLAT      RO
 
› Főoldal
› Aktuális
› Itthon
› Belföld
› Világ
› Sport
› Program
› Közérdek
› Színes
› Zene
 
 
 
 
 
   
   
   
Múltba tett időutazás Kézdivásárhely főterén
26-08-2015 13:00
Múltba tett időutazás Kézdivásárhely főterén

Az Őszi Sokadalom alkalmából a Kézdivásárhelyi Nők Egyesülete negyedik alkalommal szervezi meg a „Séta a múltba” nevet viselő rendezvényét.

Augusztus 29-én, szombaton 16 órától a Gábor Áron téren a XVIII századot idéző, korhű ruhákban korzóznak a nőegyesület tagjai, de velük tartanak a kalotaszegi népi viseletbe öltözött, magyarfenesi református vegyeskar tagjai, a Zabolai Gyöngyharmat Néptáncegyüttes székelyruhás táncosai, valamint a Zöld Nap Egyesület tagjai. A felvonuláshoz a zenét a kézdivásárhelyi Tanulók Házának Fúvószenekara biztosítja.

Szintén szombaton este 8 órakor a Molnár Józsiás Parkban a zenepavilonnál a magyarfenesi dalcsoport és a Gyöngyharmat Táncegyüttes előadása mellett a Kézdivásárhelyi Nők Egyesületének fiatal tagjai, Bagoly Anabella és Kertész Andrea szavalnak.
Meister Éva színművésznő, a Kézdivásárhelyi Nők Egyesületének meghívására pénteken délután 6 órakor Zabolán a református templomban, szombaton fél hatkor Kézdivásárhelyen a Vigadó emeleti kistermében, vasárnap délután 6 órakor Csernátonban a Haszmann Pál Múzeumban, hétfőn Kovásznán a Városi Művelődési Ház Ignácz Rózsa termében, mutatja be Kocsis István „Árva Bethlen Kata” című monodrámáját. (Kertész Tibor - Fotó: oszisokadalom.ro)

 
Médiaajánlat | Archívum | Kapcsolat | Sajto.ro
© Copyright Bexmon™ Marketing  |  Webdesign & programming by: Pagelex™  |  Host by: BexHost.com