Online adás ↓  
 
 
FŐOLDAL      HÍREK      MŰSORAINK      TOP 40      MÉDIATÁR      KÉPEK      KAPCSOLAT      RO
 
› Főoldal
› Aktuális
› Itthon
› Belföld
› Világ
› Sport
› Program
› Közérdek
› Színes
› Zene
 
 
 
 
 
   
   
   
Rockabilly-buli lesz céhes városban
26-08-2015 13:47
Rockabilly-buli lesz céhes városban

Albumbemutató koncertet tart a The Crazy Plumbers, szerdán este 21 órától a kézdivásárhelyi együttes izzítja a hangulatot a Borudvarban, a koncert nem üldögélős bulinak ígérkezik.  

A háromtagú kézdivásárhelyi zenekar 2012-ben alakult, azóta nagyon sok jó hangulatú koncerten vannak túl, fesztiválokon, motorostalálkozókon is felléptek, rajtuk kívül nem sok ilyen stílusú banda van az országban. Saját szerzeményeket is játszanak, de Johnny Cash, Buddy Holly, Ray Charles, Elvis Presley, Eddie Cochran vagy Nancy Sinatra dalait is feldolgozzák.

A szerda este bemutatásra kerülő „8 beers” című korong tizenegy dala közül nyolc saját szerzemény, de három feldolgozást is felvettek. Ezenkívül más dalokat is hallhat a közönség, a zenekar meglehetősen gazdag repertoárral rendelkezik, van miből válogatni. Nem arról híresek, hogy csendes, üldögélős koncerteket tartanak, ezért ma este fergeteges, táncos bulira lehet számítani.

A The Crazy Plumbers szeptember 26-án Bukarestben tart lemezbemutató koncertet, aztán országos turnéra indulnak, többek között Jászvásáron, Szatmárnémetiben, Temesváron és Craiovan is fellépnek. 

A rockabilly főleg az ötvenes években virágzott Amerikában, de az utóbbi tíz-tizenöt évben reneszánszát éli a műfaj, legjelentősebb magyarországi képviselői a Mistery Gang, illetve a Kézdivásárhelyen is fellépett Tom White és barátai. (Kertész Tibor)

 
Médiaajánlat | Archívum | Kapcsolat | Sajto.ro
© Copyright Bexmon™ Marketing  |  Webdesign & programming by: Pagelex™  |  Host by: BexHost.com