Online adás ↓  
 
 
FŐOLDAL      HÍREK      MŰSORAINK      TOP 40      MÉDIATÁR      KÉPEK      KAPCSOLAT      RO
 
› Főoldal
› Aktuális
› Itthon
› Belföld
› Világ
› Sport
› Program
› Közérdek
› Színes
› Zene
 
 
 
 
 
   
   
   
Kézdivásárhelyen a Nőileg-karaván
24-06-2015 5:55
Kézdivásárhelyen a Nőileg-karaván

Kézdivásárhelyi, felső-háromszéki olvasóit várja közönségtalálkozóra a Nőileg Magazin csapata. Miből áll a szerkesztőség munkája, hogy készülnek az interjúk, mire kíváncsiak az olvasók, mivel jár a fotózás, mi szükséges a stáb gördülékeny munkájához – ezekre és az ezekhez hasonló kérdésekre kaphatnak választ azok az érdeklődők, akik ma délután részt vesznek az eseményen, a rendezvény 18 órakor a Jazz Bistroban kezdődik.

Több mint egy év telt el az első erdélyi magyar nyelvű női magazin bemutatkozása óta, a szerkesztőség már második alkalommal jár Kézdivásárhelyen, először a tavalyi Őszi Sokadalom alkalmából tartottak közönségtalálkozót.
Az erdélyi nőkről szóló havilap januártól több tartalommal, új rovatokkal és táskabarát, elegánsabb formátumban jelenik meg.

A rendszeres kapcsolattartást, a személyes találkozókat a szerkesztők azért tartják fontosak, mert az olvasók igényeihez, elvárásaihoz szeretnének igazodni, ezért témaajánlatokat várnak, érdekes embereket lehet javasolni interjúra. (Sajtóközlemény)

 
Médiaajánlat | Archívum | Kapcsolat | Sajto.ro
© Copyright Bexmon™ Marketing  |  Webdesign & programming by: Pagelex™  |  Host by: BexHost.com