Online adás ↓  
 
 
FŐOLDAL      HÍREK      MŰSORAINK      TOP 40      MÉDIATÁR      KÉPEK      KAPCSOLAT      RO
 
› Főoldal
› Aktuális
› Itthon
› Belföld
› Világ
› Sport
› Program
› Közérdek
› Színes
› Zene
 
 
 
 
 
   
   
   
Programötleteket gyűjt Sepsiszentgyörgy
23-06-2015 9:45
Programötleteket gyűjt Sepsiszentgyörgy

Konzultációs körúton gyűjtenek programötleteket a Sepsiszentgyörgy Európa Kulturális Fővárosa2021 projekthez. A találkozókon magánszemélyek, civil szervezetek és intézmények egyaránt javasolhatnak ötleteket vagy konkrét programokat.

Az ötletgyűjtésbe be lehet kapcsolódni a nyilvános konzultáció során, illetve a www.i2021.ro oldalon a konzultációsorozat elindulásakor elérhetővé váló online ötletgyűjtő adatlapon.

A körút első állomása Kolozsvár, szerdán a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem aulájába várják mindazokat, akiknek programjavaslatai vannak, egy nappal később, csütörtökön este pedig Csíkszeredában, a Sapientia egyetemen tartanak nyílt konzultációt.

A karaván érinti Székelyudvarhelyt, Gyergyószentmiklóst, Sepsiszentgyörgyöt és Kézdivásárhelyt is, a céhes városban július 1-jén, szerdán, 18 órakor a Gábor Áron téren kerül sor az eseményre.

Mint ismert Sepsiszentgyörgy Székelyföld nevében pályázza meg az Európa Kulturális Fővárosa 2021 címet. Sepsiszentgyörgy mellett Kolozsvár, Temesvár, Brassó és Marosvásárhely is szeretné elnyerni a címet. A városok októberig állíthatják össze pályázati dokumentációjukat. (Sajtóközlemény)

 
Médiaajánlat | Archívum | Kapcsolat | Sajto.ro
© Copyright Bexmon™ Marketing  |  Webdesign & programming by: Pagelex™  |  Host by: BexHost.com