Online adás ↓  
 
 
FŐOLDAL      HÍREK      MŰSORAINK      TOP 40      MÉDIATÁR      KÉPEK      KAPCSOLAT      RO
 
› Főoldal
› Aktuális
› Itthon
› Belföld
› Világ
› Sport
› Program
› Közérdek
› Színes
› Zene
 
 
 
 
 
   
   
   
Képzés a fűszerkertekért
23-06-2015 6:00
Képzés a fűszerkertekért

A Gyulafehérvári Caritas újabb képzést indít Sepsiszentgyörgyön Fűszerkert kialakítása címmel. A friss zöldfűszereknek nincs párja, ezért akinek van egy kis kertje, annak mindenképpen megéri, hogy saját fűszerkertet alakítson ki benne.

Ebben nyújt segítséget a Gyulafehérvári Caritas vidékfejlesztés programjának népszerű non-formális képzése, melynek keretén belül a résztvevők elméleti és gyakorlati ismereteket szerezhetnek a különböző termesztéstechnikai munkákról, a trágyázásról, talajművelésről, öntözésről, vetésforgó növényváltásról, szaporításról, ápolási munkákról és betakarításról.

Megtanulhatnak mindent, amit a talajról tudni kell, megismerhetik a növényeket, a termesztési fogalmakat, ugyanakkor szó lesz a növénytársításról, a kertészetben használt eszközökről, illetve arról, hogyan lehet növényvédelmet biztosítani környezetbarát módon.

A képzés június 26-án, 17.00 órakor kezdődik Sepsiszentgyörgyön, a Caritas Kós Károly utcai székhelyén, időtartama négy alkalom három elméleti és egy gyakorlati órával. Jelentkezni június 24-ig a 0733 553 594-es telefonszámon, vagy a kinga.hubbes@caritas-ab.ro elektronikus postacímen lehet. (Sajtóközlemény)


 
Médiaajánlat | Archívum | Kapcsolat | Sajto.ro
© Copyright Bexmon™ Marketing  |  Webdesign & programming by: Pagelex™  |  Host by: BexHost.com