Online adás ↓  
 
 
FŐOLDAL      HÍREK      MŰSORAINK      TOP 40      MÉDIATÁR      KÉPEK      KAPCSOLAT      RO
 
› Főoldal
› Aktuális
› Itthon
› Belföld
› Világ
› Sport
› Program
› Közérdek
› Színes
› Zene
 
 
 
 
 
   
   
   
Lehet nevezni a 2015-ös Pearl Erdély Arca Szépségversenyre
14-05-2015 18:45
Lehet nevezni a 2015-ös Pearl Erdély Arca Szépségversenyre

Májustól lehet nevezni a 2015-ös Pearl Erdély Arca Szépségversenyre. A három legszebb lány másodmagával török- és görögországi üdülőparadicsomokban pihenhet.

2015-ben ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Pearl Erdély Arca Szépségverseny. A verseny idén is több szakaszból áll, a lányok online szavazatok által juthatnak tovább, míg ki nem alakul az ötven lányból álló elődöntős mezőny.

Az elődöntősökből zsűri választja ki azt a tizenkét lányt, aki részt vehet a gálaesten, illetve az azt megelőző tíznapos felkészítő táborozáson, ahol mozgás- és beszédtechnikát, koreográfiát, színpadi megjelenést tanulnak, valamint fotózásokon és interjúkon és különböző programokon vesznek részt. A döntőre szeptember 18-án kerül sor a kézdivásárhelyi Vigadó Művelődési Ház nagytermében.

Nevezni 15 év fölötti hölgyeknek lehet május 1-jétől a www.erdelyarca.ro honlapon, az online szavazás június 1-én veszi kezdetét.

A verseny fődíja egy kétszemélyes törökországi, a második és harmadik díj egy-egy kétszemélyes görögországi utazás, a Pearl Nails különdíja egy hosszú hétvége Rómában, továbbá számos értékes különdíj.

További információkat a Pearl Erdély Arca Szépségverseny honlapján, a www.erdelyarca.ro-n találnak. (Sajtóközlemény)

 
Médiaajánlat | Archívum | Kapcsolat | Sajto.ro
© Copyright Bexmon™ Marketing  |  Webdesign & programming by: Pagelex™  |  Host by: BexHost.com