Online adás ↓  
 
 
FŐOLDAL      HÍREK      MŰSORAINK      TOP 40      MÉDIATÁR      KÉPEK      KAPCSOLAT      RO
 
› Főoldal
› Aktuális
› Itthon
› Belföld
› Világ
› Sport
› Program
› Közérdek
› Színes
› Zene
 
 
 
 
 
   
   
   
Megkezdődött Kézdivásárhely köztereinek rendezése
21-04-2015 20:12
Megkezdődött Kézdivásárhely köztereinek rendezése

A tavasz megérkeztével megkezdődött Kézdivásárhely köztereinek rendezése. A város területén az aszfaltozást a megyei útosztály alkalmazottai végzik, az elmúlt két napban a város aszfaltútjain felmarták a kátyúkat, ha az időjárás is engedi, a foltozásra szintén a napokban kerül sor.

A polgármesteri hivatal városrendészeti osztálya több helyszínen végez kisebb felújítási munkálatokat, a tömbházak közti zöldövezetekben és játszótereken az eszközök vagy díszítőelemek kicserélése és felújítása zajlik.

A Gyárak és az Állomás utca kereszteződésénél egy fából készült virággruppot bontottak le és építettek újra kőből, jövő héten az Iskola utca javítását kezdik el, ahol az esővízlefolyókat is kicserélik újakra.

A Margaréta utca tömbházlakásai közti játszótér kialakítását már a tavaly elkezdték, ott folytatódnak a munkálatok. Egy munkáscsoport a megrongált műanyag szemetesek és kidöntött járdaszéli oszlopok helyreállításán és újrafestésén dolgozik. Kijavítják a virágtartókat is, hogy a kertészet munkatársai minél előbb megkezdhessék a palánták kiültetését.

Hétfőn a Gyár utcában a városi kórház kertjével párhuzamosan újraültették a megrongált facsemetéket, ám egy napra rá ismeretlen tettesek több fácskát is kitörtek. (Kertész Tibor)

 
Médiaajánlat | Archívum | Kapcsolat | Sajto.ro
© Copyright Bexmon™ Marketing  |  Webdesign & programming by: Pagelex™  |  Host by: BexHost.com