Online adás ↓  
 
 
FŐOLDAL      HÍREK      MŰSORAINK      TOP 40      MÉDIATÁR      KÉPEK      KAPCSOLAT      RO
 
› Főoldal
› Aktuális
› Itthon
› Belföld
› Világ
› Sport
› Program
› Közérdek
› Színes
› Zene
 
 
 
 
 
   
   
   
Elkezdték az almásréti erdei út építését
20-03-2015 6:43
Elkezdték az almásréti erdei út építését

A kivitelező sepsiszentgyörgyi cég tavaly november 1-jén kapta meg az építkezési megbízását, első lépésként az átereszek egy részét cserélték ki, ám december közepétől leállt a munka.

A napokban ismét felvonultak a munkagépek, ám a hirtelen jött havazás miatt csütörtökön délelőtt csend honolt a vadaspark alsó bejáratánál, csupán az előző nap megjavított átereszek környékén látszottak a munka nyomai.

A felső-lemhényiek egyébként nem örülnek a nehéz útépítő munkagépeknek és annak sem, hogy a nagy mennyiségű építőanyagot a településükön keresztül szállítják a munkálatok helyszínére. Az emberek féltik az öt kilométeres útszakasz alig pár centiméter vastagságú aszfaltszőnyegét.

Lukács Róbert lemhényi polgármester arról tájékoztatott, hogy a tanácsosai kérésére a március 25-i ülésükre meghívják Molnár István kézdialmási polgármestert, a megyei önkormányzat, a kivitelező cég valamint a sajtó képviselőit is, azért, hogy egy elfogadható megoldást találjanak arra az áldatlan helyzetre, hogy miközben egy utat megjavítanak, egy másikat összetörnek.

Az almásréti beruházás összértéke 8,3 millió lej, a tíz kilométer hosszú, három és fél méter széles útszakaszon a javítás és aszfaltozás elvégzésének határideje szeptember 15-e. (Kertész Tibor)

 
Médiaajánlat | Archívum | Kapcsolat | Sajto.ro
Webdesign & programming by: Pagelex™  |  Host by: BexHost.com