Online adás ↓  
 
 
FŐOLDAL      HÍREK      MŰSORAINK      TOP 40      MÉDIATÁR      KÉPEK      KAPCSOLAT      RO
 
› Főoldal
› Aktuális
› Itthon
› Belföld
› Világ
› Sport
› Program
› Közérdek
› Színes
› Zene
 
 
 
 
 
   
   
   
Az U15-ös nõi kosárlabda-bajnokság második napja
10-04-2014 13:05
Az U15-ös nõi kosárlabda-bajnokság második napja
Csütörtökön 10 órától a Temesvári Bega a bukaresti Champions-al játszott, a temesváriak jól kezdtek, az első percekben hétpontos előnyt szereztek, de aztán beindult a bukaresti henger is, a találkozó végét jelző sípszó 24 pontos előnyt jelzett a Champions-nak, az eredményjelző tábla 48-72-t mutatott.
Csütörtökön délben a Sepsi ISK a bukaresti BC Starral csapott össze, az első két negyedben még bizonytalan volt a meccs kimenetele, a lányok méregették egymást, aztán elhúzott a sepsiszentgyöryi csapat, a harmadik negyed végére 60-45 volt az eredmény a Sepsi ISK javára. A bukaresti csapat hatalmas erőfeszítések árán dolgozta le hátrányát, de már nem sokat lehetett javítani így 78-68 lett a végeredmény.
16 órától a brassói Quadripol az aradi Sportiskolával játszott, ez esetben az aradiak szerezték meg a vezetést, 47-63 lett az eredmény. A labdarugó torna második napjának utolsó mérkőzésén ismét a KSE léphetett pályára Dés csapata ellen.
Farkas Alpár edző szerint a lányokat nem viselte meg nagyon a szerdai vereség, de a csütörtök esti mérkőzésüket már indulásból emberhiánnyal kezdték, Varga Anita hiányzott a keretből. A meccs harmadik negyedében Bimbó Eszter sérülés miatt volt kénytelen abbahagyni a játékot, Voloncs Orsolya a véghajrára már ötször hibázott kénytelenek voltak lecserélni. A helyieknek rengeteg eladott labdája volt, az ellenfél gyors ellentámadásaira nehezen reagált a csapat és több dobás is mellément.
Farkas Alpár edző szerint az utolsó negyedben még lehetett volna fordítani az eredményen, de hiányoztak a húzóemberek, hiányzott a gyors cserék által biztosított frissesség a játékból.
„A péntek esti Brassó elleni mérkőzésen dől el az, hogy még maradtak-e tartalékaink, egyelőre semmi nincs veszve. Miénk lehet a harmadik, de akár a második hely is a csoportban.” – összegzett Farkas Alpár.
Pénteken délelőtt 10 órától a bukaresti Champions a szintén fővárosi BC Star-ral csapott össze, 12-től Temesvárral a Sepsi ISK mérkőzik, 16 órától kerül sor az Arad és Dés közötti mérkőzésre, 18 órától Brassó a KSE-vel játszik. (Kertész Tibor)
 
Médiaajánlat | Archívum | Kapcsolat | Sajto.ro
Webdesign & programming by: Pagelex™  |  Host by: BexHost.com