Online adás ↓  
 
 
FŐOLDAL      HÍREK      MŰSORAINK      TOP 40      MÉDIATÁR      KÉPEK      KAPCSOLAT      RO
 
› Főoldal
› Aktuális
› Itthon
› Belföld
› Világ
› Sport
› Program
› Közérdek
› Színes
› Zene
 
 
 
 
 
   
   
   
Kórustalálkozót tartanak a hétvégén
19-03-2015 7:24
Kórustalálkozót tartanak a hétvégén

A hétvégén Kézdivásárhelyen és Altorján kerül sor a 21. Felsőháromszéki Kórusfesztiválra. A tavaly jubiláló rendezvényt a kézdivásárhelyi Pro Cantus Egyesület szervezésében tartják meg.

Március 20-án, pénteken este fél héttől a kamarakórusok és világi énekegyüttesek mutatják be műsorukat a kantai Szentháromság templomban. Fellépnek: a kézdivásárhelyi Cantus kamarakórus, a szovátai Intermezzo kamarakórus, a kovásznai Tiszta Szív Gyermekkórus és a Pastorala kamarakórus, valamint a sepsiszentgyörgyi Pro Musica, a Laudate és a Vox Humana kamarakórusok.

Március 21-én, szombaton délelőtt 9 órakor szentmisével veszi kezdetét a templomi kórusok találkozója az altorjai Szent Miklós-templomban. Fellépnek az altorjai, a kézdiszárazpataki, a kézdikővári, a kézdiszentléleki, a kézdialmási, az esztelneki, a nyújtódi, az ozsdolai, a gelencei, a szentkatolnai, az alsócsernátoni, valamint a kézdivásárhely-kantai és a Boldog Özséb templomok kórusai, továbbá a kézdivásárhelyi Hálaadás Református Dalárda és a Maassluis Nyugdíjasklub Rozmaring énekkara. (Közlemény)

 
Médiaajánlat | Archívum | Kapcsolat | Sajto.ro
Webdesign & programming by: Pagelex™  |  Host by: BexHost.com