Online adás ↓  
 
 
FŐOLDAL      HÍREK      MŰSORAINK      TOP 40      MÉDIATÁR      KÉPEK      KAPCSOLAT      RO
 
› Főoldal
› Aktuális
› Itthon
› Belföld
› Világ
› Sport
› Program
› Közérdek
› Színes
› Zene
 
 
 
 
 
   
   
   
Humorfesztivál a Vigadóban
10-04-2014 7:28
Humorfesztivál a Vigadóban

Az erdélyi humorfesztivál 11 évvel ezelőtt indult el Kolozsváron és a nagy sikerre való tekintettel az elmúlt években már Marosvásárhelyen is tartottak rendezvényeket. Mivel a tavaly ősztől nálunk is elindult a „Vigadó Comedy” névre keresztelt előadássorozat, a szervezők úgy döntöttek, hogy a céhes város is megérett arra, hogy a humorfesztivál itt tartsa nyitógáláját. 

"Minden olyan fesztivál amely Erdélyben már nagyon jól be van járatva, Romániában és Magyarországon is jó hírnévnek örvend, hogyha annak egy változata lekerül Kézdivásárhelyre, az jót tesz az intézménynek és a városnak is. Fontosnak tartom, hogy egy kulturális intézmény bekapcsolódjon olyan erdélyi fesztiválok életébe, amelyek igen nívósak szakmai szempontból is." -  mondta el Lung László Zsolt, a Vigadó igazgatója.

Az idei fesztivál, sokban különbözik a korábbiaktól, ez alkalommal nem amatőr humoristák versenye lesz, hanem az elmúlt tíz évben felfedezett tehetségek népszerűsítése kap főszerepet és számukra szerveznek humorpárbajt. Ebből a kézdivásárhelyiek a „Szomszéd néni produkciós iroda” új jeleneteit nézhetik meg, de fellépnek Kun Zsolt és György Botond, valamint Zsók Levente.

Bár a szervezők szerint már mindenkit felfedeztek, akit érdemes volt, ezúttal lehetőséget adtak a kézdivásárhelyi Molnár Arnoldnak is, hogy mind feltörekvő új tehetség bemutatkozhasson a közönségnek. 

Az Erdélyi Humorfesztivál kézdivásárhelyi gálaműsora, ma 19 órától kezdődik, a fellépők névsora garantálja, hogy egy újabb színvonalas  előadás lesz a Vigadóban.

 
Médiaajánlat | Archívum | Kapcsolat | Sajto.ro
Webdesign & programming by: Pagelex™  |  Host by: BexHost.com