Online adás ↓  
 
 
FŐOLDAL      HÍREK      MŰSORAINK      TOP 40      MÉDIATÁR      KÉPEK      KAPCSOLAT      RO
 
› Főoldal
› Aktuális
› Itthon
› Belföld
› Világ
› Sport
› Program
› Közérdek
› Színes
› Zene
 
 
 
 
 
   
   
   
Részvételre buzdítják a fiatalokat
09-03-2015 8:55
Részvételre buzdítják a fiatalokat

A Háromszéki Ifjúsági Tanács felhívásában arra buzdítja a fiatalokat, hogy minél nagyobb számban vegyenek részt március 10-én Sepsiszentgyörgyön a székely szabadság napján és március 15-én a megyeszerte szervezett ünnepségeken.

Oltean Csongor, a szervezet elnöke közölte: mivel a marosvásárhelyi rendezvény elmarad, arra buzdítanak mindenkit, hogy a megyeszékhelyen vegyenek részt a turul szobornál tartandó megemlékezésen.

A rendezvény kapcsán Tamás Sándor háromszéki RMDSZ elnök pénteken este a Duna Televízió „Közbeszéd” című műsorában nyilatkozott és mint mondta, felháborítónak tartja a marosvásárhelyi hatóságok intézkedését.

 

 

 

 

 

 

 

 

„Elfogadhatatlan, hogy 25 évvel a rendszerváltás után semmibe vegyék gyülekezési és véleménynyilvánítási jogunkat. Ezt a jogsértő intézkedést minden lehetséges fórumon szóvá fogjuk tenni, mert össznemzeti ügyről van szó” – ígérte a szövetség politikusa, aki azt is elmondta: hibának tartja, hogy a Székely Nemzeti Tanács „visszavonulót fújt” az ügyben és nem szervezi meg Marosvásárhelyen a megemlékezést. (Háromszék)

 
Médiaajánlat | Archívum | Kapcsolat | Sajto.ro
© Copyright Bexmon™ Marketing  |  Webdesign & programming by: Pagelex™  |  Host by: BexHost.com