Online adás ↓  
 
 
FŐOLDAL      HÍREK      MŰSORAINK      TOP 40      MÉDIATÁR      KÉPEK      KAPCSOLAT      RO
 
› Főoldal
› Aktuális
› Itthon
› Belföld
› Világ
› Sport
› Program
› Közérdek
› Színes
› Zene
 
 
 
 
 
   
   
   
Bicskával támadtak két férfira Kiskászonban
26-02-2015 20:18
Bicskával támadtak két férfira Kiskászonban

Az összetűzésre csütörtökön este a falu központjában található vegyesboltban került sor. Az üzlet tulajdonosa, Tóth Bakk Katalin megkeresésünkre elmondta: röviddel zárás előtt az üzlethelyiségben ő és két falubeli vásárló tartózkodott, amikor két ittas roma fiatal sört követelve kezdte ütni az ablakot.

Az egyik vásárló nyugalomra intette a randalírozókat és ez adott okot a szóváltásra, majd a fiatal férfiak rátámadtak a bentlevőkre, akik próbálták kiszorítani őket a boltból. A támadó romák egyike akkor bicskát rántott és megvágta az egyik férfi kezét, míg a másik vásárló a rendőrséget riasztotta. Kevéssel azután ért oda a kézdiszentléleki őrs két rendőre, akik rövid járőrözés után visszatértek a községközpontba.

Ekkor nyolc-tíz roma férfi és asszony rontott be a boltba, néhányuk nyitott bicskával a kezében és megtámadták az üzlethelyiségben tartózkodókat: miközben azok próbálták kitoloncolni a bicskával hadonászókat, egyik férfit a halántékán, másikat a homlokán vágták meg.

A bolt tulajdonosának sikerült tárcsáznia a 112-es sürgősségi hívószámot és a csendőrség segítségét kérte. Ezt követően újból megjelent a kézdiszentléleki járőrkocsi, a két rendőr ezúttal már próbálta azonosítani a tetteseket, kikérdezték a sérülteket is, és azt mondták az üzlet tulajdonosának, hogy nem tudnak mit kezdeni a támadókkal, mert azok ittasak.

Tóth Bakk Katalin híradónknak elmondta: a randalírozó romák az üzlet szomszédságában laknak, a nyáron költöztek Kézdiszentlélekről Kiskászonba. Eddig nem volt bajuk velük, bár azt beszélik, hogy amikor ittasak, akkor agresszívvé válnak. Az ügy további fejleményeire még visszatérünk. (Kertész Tibor - Fotó: Facebook)

 
Médiaajánlat | Archívum | Kapcsolat | Sajto.ro
Webdesign & programming by: Pagelex™  |  Host by: BexHost.com