Online adás ↓  
 
 
FŐOLDAL      HÍREK      MŰSORAINK      TOP 40      MÉDIATÁR      KÉPEK      KAPCSOLAT      RO
 
› Főoldal
› Aktuális
› Itthon
› Belföld
› Világ
› Sport
› Program
› Közérdek
› Színes
› Zene
 
 
 
 
 
   
   
   
Székelyudvarhelyi lány lett a Miss Entire győztese
29-09-2014 6:58
Székelyudvarhelyi lány lett a Miss Entire győztese

Vasárnap este került sor a Nexxon Kft. által meghirdetett szépságverseny gálaestjére a kézdivásárhelyi Vigadó színháztermében.

A szépségversenyt megelőzően kétnapos felkészülésen vettek részt az induló versenyző lányok a Katrosában, ahol a szakmában szükséges fortélyokat, mozdulatokat és egy közös koreográfiát is elsajátíthattak.

A szépségmustra augusztusban indult el a cég Facebook-oldalán, több mint 130 lány küldte be fényképét, rájuk a közösségi oldalon lehetett szavazni. A világhálós kedvelések és a zsűri döntése alapján negyvennyolc lány jutott az elődöntőbe, õk pénteken jelentek meg az ítészek előtt. Közülük választották ki a legszebb tizenkettőt, akik vasárnap este 
a Vigadóban megrendezett gálaműsor keretében állhattak színpadra. 

A lányok először a cég által kizárólagosan forgalmazott egyik gumiabroncs márkájának logójával díszített kezeslábasban vonultak a nézőtérre, majd a legszebb fürdőruhájukban és az általuk kiválasztott estélyi ruhákban mutatkoztak be.  A szünetekben Ráduly Botond Manó, a Musicum együttes frontembere, az Erdély Hangja tehetségkutató 2010-es győztese szórakoztatta a közönséget, a szépségek bemutatkozása közben Dubgrade keverte a zenét. A látványos műsor után a zsűri elvonult tanácskozni, majd kis idő múlva döntés született.

A Miss Entire szépségverseny királynőjévé Andrási Anetta Kingát választották, a 24 éves székelyudvarhelyi lány kétszemélyes törökországi üdülést nyert, szerződést írhat alá egy jónevű brassói modellügynökséggel, ugyanakkor fotója díszíti a szervező cég új naptárának címlapját.
Az első udvarhölgy a 18 éves Hihn Izabella Klára lett, a brassói szépség háromnapos prágai kirándulásra indulhat. A második udvarhölgy, a 24 éves csíkszeredai Bede Réka Éva autóbuszos európai körútnak örülhet.

A szépségversenyen részt vevő tizenkét lány fotóját viszontláthatjuk a Nexxon 2015-ös naptárán, többen közülük modellszerződéseket és portfólió-fotózást is nyertek.
(Kertész Tibor)

 
Médiaajánlat | Archívum | Kapcsolat | Sajto.ro
Webdesign & programming by: Pagelex™  |  Host by: BexHost.com