Online adás ↓  
 
 
FŐOLDAL      HÍREK      MŰSORAINK      TOP 40      MÉDIATÁR      KÉPEK      KAPCSOLAT      RO
 
› Főoldal
› Aktuális
› Itthon
› Belföld
› Világ
› Sport
› Program
› Közérdek
› Színes
› Zene
 
 
 
 
 
   
   
   
Szépségek versenyeznek Kézdivásárhelyen
26-09-2014 7:00
Szépségek versenyeznek Kézdivásárhelyen
Szeptember 28-án, vasárnap este 19 órától zajlik a Nexxon Kft. által meghirdetett Miss Entire szépségverseny gálaestje a kézdivásárhelyi Vigadó színháztermében.

„Tavaly a Nexxon 2014-es naptárát a KreaKids Stúdióval közösen állítottuk össze. A jövő évre is egy szép és kreatív naptárat szerettünk volna, de nem akartuk ugyanazt még egyszer megcsinálni, ezért jött az ötlet, hogy környékbeli, romániai lányokkal készítsük el a naptárt.” – mondta el rádiónknak Máthé Zoltán a szépségverseny egyik szervezője.

A szép hölgyek versenyére a Nexxon cég Facebook oldalán lehetett benevezni, de a vállalat kolozsvári, bukaresti és temesvári szervizeiben is tartottak válogatót. A határidő lejártáig több mint százharminc lány jelentkezett az ország minden részéből. Az internetes „kedvelések” alapján tizennyolc lány jutott az elődöntőbe, a zsűri huszonhetet választott ki, így állt össze a mezőny.

A negyvenöt szépségnek pénteken kell megjelennie Kézdivásárhelyen, közülük választja ki a Szász Réka modell, Szász Imola mestersminkes, Ruben Stir, a brassói Aggresione Models tulajdonosa, Fekete Márton fotós és Gábos Éva fodrász alkotta zsűri a tizenöt döntős lányt.
A legszebbek kétnapos felkészítőn vesznek részt a Katrosában, szombaton elkészülnek a Nexxon naptárába szánt fotók, összeáll a koreográfia, a királynőt és udvarhölgyeit pedig vasárnap este a Vigadó színpadán koronázzák meg. A rendezvény érdekessége, hogy a zenét egy lemezlovas biztosítja, ugyanakkor színpadra lép Ráduly Botond-Manó, a Musicum együttes frontembere is. 

A gálaestre jegyeket lehet vásárolni Kézdivásárhelyen a Vigadó Művelődési Ház jegypénztárában, a Nexxon szervizeiben és a Székely Hírmondó szerkesztőségében. A belépő ára 25 lej, a VIP-belépők 50 lejbe kerülnek.

A verseny fődíja törökországi üdülés két személy részére, modellszerződés a brassói Aggresione Models-szel, valamint megjelenés a Nexxon naptárának címlapján. További nyeremények: prágai városlátogatás két személy részére, európai utazás két személyre autóbusszal, két szerződés az Aggresione Models-szel, tizenkét hely a Nexxon naptárában, illetve hét portfólió-fotózás.
(Kertész Tibor)

 
Médiaajánlat | Archívum | Kapcsolat | Sajto.ro
Webdesign & programming by: Pagelex™  |  Host by: BexHost.com