Online adás ↓  
 
 
FŐOLDAL      HÍREK      MŰSORAINK      TOP 40      MÉDIATÁR      KÉPEK      KAPCSOLAT      RO
 
› Főoldal
› Aktuális
› Itthon
› Belföld
› Világ
› Sport
› Program
› Közérdek
› Színes
› Zene
 
 
 
 
 
   
   
   
Ütős videoklip egy vidám dalra a Sugarloaftól
25-09-2014 23:46
Ütős videoklip egy vidám dalra a Sugarloaftól

Új klippel jelentkezett a Sugarloaf, ami a Ki követ dalhoz készült. A dal mondanivalójának lényege, hogy fogadjuk el a másikat, olyannak, amilyen...és ebbe beletartozik minden.

"Ez egy imidzs videoklip, nincs külön sztori, nincsenek egyéb szereplők, kizárólag a zenekar tagjai, és a dal mondanivalója, ezért találtuk ki, hogy csempésszünk bele trükköket. A technika két részből áll. Az egyik az úgynevezett 4K-s rögzítés: lényege, hogy felbontásban a full HD négyszeresét tudja. Olyan tű éles képet tud, hogy élesebb, mint amit a szem egyébként érzékel. Ilyen technikával még nem forgattak Magyarországon videoklipet. Tervezzük, hogy odaadjuk majd a videoklipet az egyik nagy elektronikai cégnek, hogy a bemutató készülékeken tudjanak játszani zenei anyagot is" - mondta el
a zenekar vezetője, Tóth Szabi.  

A másik különleges technika, amivel dolgoztak, az a Motion Control. Ez egy kameramozgató rendszer, a kamera egy sínen mozog folyamatosan, és úgy veszi fel a mozgásban lévő jeleneteket, hogy a snitteket egymásra pakolja, így egy-egy szereplőt a végtelenségig lehet sokszorozni. 

A szám címe Ki követ, amelynek mondanivalója nagyon összetett, de az egyik vezérfonala, hogy egyre többen állnak ki saját magukért, és a saját mondanivalójukért, saját egyéniségükért, saját értékítéletükért, hogy tessék, ez vagyok és, tudom, hogy furcsa vagyok, de mielőtt piszkálunk valakit, nézzünk magunkba, és rájövünk, másoknak mi is furcsák vagyunk. A dal mondanivalójának lényege, hogy fogadjuk el a másikat, olyannak, amilyen...és ebbe beletartozik minden.

Jövőre a Sugarloaf 
húszéves lesz. A csapatt már készül az új dallal, folyamatosan készül az új lemez is. Jövő év első negyedévében szeretnének előrukkolni egy Sugarloaf Best Off albummal, amely az elmúlt húsz év slágereit tartalmazza. Az év második felére pedig az új stúdiólemez megjelenése van tervben. (sztarklikk.hu)

 
Médiaajánlat | Archívum | Kapcsolat | Sajto.ro
Webdesign & programming by: Pagelex™  |  Host by: BexHost.com