Online adás ↓  
 
 
FŐOLDAL      HÍREK      MŰSORAINK      TOP 40      MÉDIATÁR      KÉPEK      KAPCSOLAT      RO
 
› Főoldal
› Aktuális
› Itthon
› Belföld
› Világ
› Sport
› Program
› Közérdek
› Színes
› Zene
 
 
 
 
 
   
   
   
A hírnév fájdalmát éli át Lady Gaga
25-09-2014 23:28
A hírnév fájdalmát éli át Lady Gaga

Világszerte megjelent Tony Bennett és Lady Gaga közös albuma, a Cheek to Cheek. Az énekesnő úgy nyilatkozott az album munkálatairól, hogy azok segítettek neki az elmúlt időszak rossz dolgain átlendülni. Mint ismeretes, a tavaly megjelent Artpop album kapott a kritikusoktól hideget-meleget, az eladások sem hozták a várt számokat. Ezek után – sőt nyilvánvalóan ennek köszönhetően – Gaga megvált menedzserétől, Troy Cartertől, majd az idén nyáron egy korábbi esés miatt a csípőjét is meg kellett műteni. Az énekesnő azonban mindebből felépült, és mint mondja, jelenleg életének nagyon boldog időszakát éli.

Az Associated Pressnek adott villáminterjúban Gaga elmondta, hogy szerinte az Artpop album előkészületeire rányomta a bélyegét az, hogy a menedzsere túlhajszolta őt, ezért nem tudott 100%-osan fókuszálni a dalírásra. Ettől függetlenül ő maximálisan büszke a lemezre. A jelenleg éppen turnén levő énekesnő elmesélte, hogy folyamatosan új dalokon dolgozik, a turné közben is. Egyik éjjel például, az isztambuli szobájában álló zongora látványától olyan izgatott lett, hogy egész éjjel komponált. Most születő dalaira nagy hatással van a testi és lelki fájdalom, amit az elmúlt évek során átélt, melyet ő maga csak „a hírnév fájdalmának" hív.
„Megváltozik az életed, és a körülötted élők is megváltoznak. A pénz megbolondítja az embereket, és irigyek lesznek mindarra, amit te megkapsz, mert úgy érzik, nekik is ugyanez jár, mert ismernek téged, mert veled voltak ez idő alatt.” - magyarázta a mûvésznő.

Gaga nyíltan kritizálta azt a trendet is, hogy a média egy lapon emlegeti a celebeket a valódi művészekkel, és szerinte a médiának támogatni kellene a művészeket egyrészt azzal, hogy különbséget tesznek celebek és művészek között, és hogy úgy állítsák be a zenét az emberek számára, mint egy ajándékot. 

A Cheek to Cheek albumon a két énekes dzsessz-sztenderdeket dolgoz fel olyan klasszikusoktól, mint pl. George Gershwin, Cole Porter, Jerome Kern és Irving Berlin. Az album nem titkolt célja, hogy ezeket a dalokat a fiatalabb korosztályhoz is közelebb hozzák. (quart.hu) 

 
Médiaajánlat | Archívum | Kapcsolat | Sajto.ro
Webdesign & programming by: Pagelex™  |  Host by: BexHost.com