Online adás ↓  
 
 
FŐOLDAL      HÍREK      MŰSORAINK      TOP 40      MÉDIATÁR      KÉPEK      KAPCSOLAT      RO
 
› Főoldal
› Aktuális
› Itthon
› Belföld
› Világ
› Sport
› Program
› Közérdek
› Színes
› Zene
 
 
 
 
 
   
   
   
Új évaddal indul a Voice
25-09-2014 23:11
Új évaddal indul a Voice

Jessie J két szériája Kylie Minogue egy évada után most Rita Ora kapott lehetőséget, hogy a színpad után a Voice zsűrijében bizonyítsa zenei tehetségét és hozzáértését. A BBC bejelentette, hogy a brit énekesnő foglalhatja el a tehetségkutató nagy piros foteljét a műsor negyedik évadában, amely 2015 januárjában indul.

Rita Ora Kylie Minogue helyére érkezik, a zsűri többi része azonban változatlan. Will.I.Am és Sir Tom Jones immár negyedik éve tér vissza az énekversenybe, míg Ricky Wilson a Kaiser Chiefs-ből második alkalommal ítélkezhet. Egy nyilatkozatban Rita Ora azt mondta, „izgatottan” várja a showt.

A
 24 éves énekesnő négy egyesült királyságbeli listavezető slágerrel jelenleg egy szinten áll Geri Halliwellel, mint a legtöbb szóló listavezető slágerrel büszkélkedő brit énekesnő. Zenei sikerei mellett nemrég debütált a Szürke Ötven Árnyalata című könyv filmes adaptációjában.

„Sir Tom Jones a mi sziklánk, Ricky lenyűgöző és örömmel üdvözöljük a nagyon tehetséges Rita Orát. Rita édes, csípős és pimasz – remek adalék lesz a mentor csapathoz” - mondta el az új kollegináról a 
mentortárs, Will.I.Am. 

Bár a tehetségkutató nézettsége nagyon jó, egyelőre nem sikerült olyan sztárt találniuk, aki komoly listás sikereket ért volna el az Egyesült Királyságban. A legutóbbi szériát Jermain Jackman nyerte, de ő eddig még debütáló lemezt sem adott ki. A korábbi győztesek – Leanne Mitchell és Andrea Begley – szintén nem büszkélkedhetnek kimagasló sikerekkel. (zene.hu)

 

 

 
Médiaajánlat | Archívum | Kapcsolat | Sajto.ro
Webdesign & programming by: Pagelex™  |  Host by: BexHost.com