Online adás ↓  
 
 
FŐOLDAL      HÍREK      MŰSORAINK      TOP 40      MÉDIATÁR      KÉPEK      KAPCSOLAT      RO
 
› Főoldal
› Aktuális
› Itthon
› Belföld
› Világ
› Sport
› Program
› Közérdek
› Színes
› Zene
 
 
 
 
 
   
   
   
Megjelent Ákos legújabb videoklipje
25-09-2014 22:46
Megjelent Ákos legújabb videoklipje

A zenész decemberben dupla Aréna-koncerttel zárja az évet, de előbb még új kiadványa látott napvilágot: az Igazán című minialbum. A lemez címadó dalához az első klipet is leforgatták, mégpedig a dunaújvárosi vasműben. Mindössze néhány méterre a hátuk mögött megállás nélkül öntötték a vasat. A videoklipet természetesen Ákos rendezte.

Egy év hazai koncertszünet után decemberben egy teljesen új műsorral áll színpadra Ákos, aki szerint a minialbumnak most nagyobb létjogosultsága van, mint egy nagylemeznek.

„A zenehallgatási szokások jelentősen megváltoztak az utóbbi években, az emberek nagy többsége csak egyes dalokat hallgat, albumot nagyon ritkán vagy soha. Az EP némileg ahhoz hasonlít, ahogy régen az irodalmi folyóiratok fejezetenként, folytatásokban közöltek regényeket. Az Igazán folytatása jövő tavaszra várható egy újabb EP képében. Ha minden a tervek szerint alakul, 2015 őszén a nagylemez is napvilágot láthat, amennyiben jövő ilyenkor ennek a szónak egyáltalán lesz még értelme”
– fűzte hozzá Ákos.

Az új szerzeményeik a legfontosabb dalaik között vannak, és azt mutatja meg Ákos szerint, hogy hol állnak most, mit tanultak meg a 25 év zenélés alatt.

“A programadó Újrakezdhetnénk után a címadó Igazán szerintünk összetett, sűrű anyag, hangzás és szöveg tekintetében is. Az Amikor szerettél zenéje Zsolt általam ismert legizgalmasabb szerzeménye: a benne megszólaló gitár és a vonóskar egyértelműen jelzi, hogy sokkal komplexebb dolog készül itt, mint egy szimpla újra összeállós retróparti. Felnőttünk, felnőtteknek szeretnénk játszani. A Kapuzárás egy harsány, dörgedelmes rockdal arról, ami a mi korosztályunkból sokakat foglalkoztat, például személyesen minket is. Ebben a Sándor akkorát dobolt, hogy csak lestünk a stúdióban." - fogalmazott a zenész.
(quart.hu)

  

 
Médiaajánlat | Archívum | Kapcsolat | Sajto.ro
Webdesign & programming by: Pagelex™  |  Host by: BexHost.com