Online adás ↓  
 
 
FŐOLDAL      HÍREK      MŰSORAINK      TOP 40      MÉDIATÁR      KÉPEK      KAPCSOLAT      RO
 
› Főoldal
› Aktuális
› Itthon
› Belföld
› Világ
› Sport
› Program
› Közérdek
› Színes
› Zene
 
 
 
 
 
   
   
   
Huszonnégy órás szaladást szerveznek Kézdin
24-09-2014 9:45
Huszonnégy órás szaladást szerveznek Kézdin

A Zöld Nap Egyesület és a kézdivásárhelyi sportiroda az idén is megszervezi a céhes városban a huszonnégy órás futást, október 2-án, csütörtökön 9 órától a Sinkovits stadionban.

Az akció célja felhívni a figyelmet az egészséges életmódra, a szabadidő hasznos eltöltésének lehetőségeire; valamint a szaladás népszerűsítése minden korosztály körében.

Az esemény lényege, hogy huszonnégy órán keresztül folyamatosan szalad legalább egy ember, azonban többen is szaladhatnak egyszerre.

A szaladás egyébként nagyon könnyen elérhető és „zsebbarát” sportág. Tavaly a legfiatalabb futó az 1 éves és 3 hónapos János Zoé, a legidősebb pedig Ferencz Gábor volt a maga 77 esztendejével.

A megmozdulás hatására várhatóan a résztvevők közelebb érzik majd magukhoz a mozgást, mint a testi és lelki egészség megőrzésének egyik módját; szívesen és gyakrabban űzik majd ezt a sportágat, valamint, látva a figyelemfelkeltő erőfeszítéseket, egészséges életmód kialakítására törekszenek.

A szervezők a résztvevők között ajándékot fognak kisorsolni. Érdeklődni, bejelentkezni a futásra a kocsiszo@yahoo.com vagy a 0766.611066 elérhetőségeken lehet. 

 
Médiaajánlat | Archívum | Kapcsolat | Sajto.ro
Webdesign & programming by: Pagelex™  |  Host by: BexHost.com