Online adás ↓  
 
 
FŐOLDAL      HÍREK      MŰSORAINK      TOP 40      MÉDIATÁR      KÉPEK      KAPCSOLAT      RO
 
› Főoldal
› Aktuális
› Itthon
› Belföld
› Világ
› Sport
› Program
› Közérdek
› Színes
› Zene
 
 
 
 
 
   
   
   
Megvannak az aláírások Szilágyi Zsolt indulásához
22-09-2014 1:54
Megvannak az aláírások Szilágyi Zsolt indulásához
Az Erdélyi Magyar Néppárt (EMNP) és partnerei összegyűjtötték az aláírásokat ahhoz, hogy Szilágyi Zsolt EMNP-alelnök elindulhasson a romániai elnökválasztási versenyben – jelentette be egy vasárnapi kolozsvári sajtótájékoztatón Toró T. Tibor, a párt elnöke, aki szimbolikusan kétszázezredikként írta alá a Szilágyi Zsoltot támogató ívet.

A pártelnök közölte, további tíz-húszezer aláírás ellenőrzése még hátravan, ezt követően az Erdélyi Magyar Néppárt kedden délután nyújtja be a jelölést támogató aláírásokat a központi választási irodához.

Toró T. Tibor sajtótájékoztatóján jelezte, hogy pártja kész beszállni a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) által elkészített székelyföldi autonómiatervezet közvitájába és már találtak is olyan pontokat, melyekben különbözik a véleményük.

Amint arról már beszámoltunk, az RMDSZ korábban bejelentette: mintegy 270 ezer aláírást gyűjtött ahhoz, hogy Kelemen Hunor szövetségi elnök elindulhasson a novemberi romániai elnökválasztáson. Mindkét párt közölte, a választási részvételt lehetőségnek tekinti programja ismertetésére. (MTI)

 
Médiaajánlat | Archívum | Kapcsolat | Sajto.ro
Webdesign & programming by: Pagelex™  |  Host by: BexHost.com