Online adás ↓  
 
 
FŐOLDAL      HÍREK      MŰSORAINK      TOP 40      MÉDIATÁR      KÉPEK      KAPCSOLAT      RO
 
› Főoldal
› Aktuális
› Itthon
› Belföld
› Világ
› Sport
› Program
› Közérdek
› Színes
› Zene
 
 
 
 
 
   
   
   
Kerékpáros felvonulást szerveznek Kézdivásárhelyen
18-09-2014 12:24
Kerékpáros felvonulást szerveznek Kézdivásárhelyen

A sepsiszentgyörgyi Europe Direct Információs Központ, a Zöld Nap Egyesület és Kézdivásárhely polgármesteri hivatalának sportirodája szeptember 18-án délután kerékpáros felvonulást szervez a céhes városban az európai autómentes nap alkalmával.

„Idén a saját mikrokörnyezetünkre hívjuk fel a figyelmet, hiszen a mi utcánk, a mi környezetünk, a mi levegőnk, a mi egészségünk, a mi jövőnk múlik a saját döntéseinken, közlekedési szokásaink megváltoztatásán” – mondták a szervezők.

A Critical Mass kerékpáros demonstráció csütörtökön 17 órakor a Sportcsarnok előtti térről indul, a rendezvény előtt egy fél órával a helyszínen regisztrálók értékes ajándékokat nyerhetnek.

A tizenhat éve létező európai autómentes nap célja, hogy rávegye a rendszerint autóval munkába, iskolába vagy kikapcsolódni járó polgárokat, hogy az utazáshoz fenntartható alternatív közlekedési módokat vegyenek igénybe. Ilyen módon hozzá kíván járulni a polgárok egészségének és életminőségének javításához. (Kertész Tibor - Fotó: www.kezdi.info)

 

 
Médiaajánlat | Archívum | Kapcsolat | Sajto.ro
Webdesign & programming by: Pagelex™  |  Host by: BexHost.com