Online adás ↓  
 
 
FŐOLDAL      HÍREK      MŰSORAINK      TOP 40      MÉDIATÁR      KÉPEK      KAPCSOLAT      RO
 
› Főoldal
› Aktuális
› Itthon
› Belföld
› Világ
› Sport
› Program
› Közérdek
› Színes
› Zene
 
 
 
 
 
   
   
   
A céhes városban is bemutatkozott az erdélyi nők lapja
15-09-2014 7:10
A céhes városban is bemutatkozott az erdélyi nők lapja

Az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő erdélyi magazint az Őszi Sokadalom alkalmával mutatták be.

A lap a gyengébbik nem mindennapi életének részét képező témákkal foglalkozik, az immár hatodik lapszámhoz érkező kiadvány sikere abban is rejlik, hogy erdélyi nők írják.

Az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő erdélyi magazint az Őszi Sokadalom alkalmával mutatták be Kézdivásárhelyen. A lap a gyengébbik nem mindennapi életének részét képező témákkal foglalkozik, az immár hatodik lapszámhoz érkező kiadvány sikere abban is rejlik, hogy erdélyi nők írják.

Sebestyén Kinga, a Nőileg magazin felelős kiadója elmondta: erdélyi újságírók eddig még nem írtak nőknek, ezért volt szükség erre a műfajra és a visszajelzések is ezt igazolják. A lap erdélyiségét úgy próbálják megtartani, hogy a régió egész területéről begyűjtik a témákat, kibontják és saját meglátásuk szerint mutatják be azokat.        
Ezért is járták körbe a szerkesztőség munkatársai az erdélyi településeket, ahol elsősorban a lapot népszerűsítik, de ilyenkor van alkalmuk arra is, hogy visszajelzéseket kapjanak az olvasóktól és további ötleteket az őket érdeklő témákról.
A lap tartalmilag a műfaj főbb sajátosságait követi, ezért is hasonlítják sokan a magyarországi Nők Lapja magazinhoz, de a szerkesztők szerint amellett, hogy ez pozitív kritika rájuk nézve, nagyon sokban más a Nőileg.

"Ha gasztronómiáról írunk, akkor arról írunk, hogy mi az ami érdekesség, mi az ami hagyomány, mivel tudunk segíteni az itthoni háziasszonyoknak. Ha az "Egyesnúly" rovatunkra gondolok, akkor a gyereknevelésről a mi szemszögünkből, a mi szakembereink által szólunk.. Ha a hétköznapok hőseire gondolok, akkor valóban a mi szomszédunkból kerítünk egy olyan személyt, aki valóban példaértéket képvisel." - összegzett Sebestyén Kinga.

Az érdeklődők a magazint ott találják kézdivásárhelyi újságosstandokon, akik nehezebben tudnak hozzájutni, interneten is előfizethetnek a kiadványra. 

 
Médiaajánlat | Archívum | Kapcsolat | Sajto.ro
Webdesign & programming by: Pagelex™  |  Host by: BexHost.com