Online adás ↓  
 
 
FŐOLDAL      HÍREK      MŰSORAINK      TOP 40      MÉDIATÁR      KÉPEK      KAPCSOLAT      RO
 
› Főoldal
› Aktuális
› Itthon
› Belföld
› Világ
› Sport
› Program
› Közérdek
› Színes
› Zene
 
 
 
 
 
   
   
   
Könyvbemutatót tartott a Rák ellen a jövőért Egyesület
06-09-2014 12:34
Könyvbemutatót tartott a Rák ellen a jövőért Egyesület

„Beteg voltam meggyógyultam” címmel mutatták be azt a vallomásokból, történetekből összeválogatott kötetet, mely ebben az évben jelent meg és amely egy kézdivásárhelyi szerző révén Székelyföldhöz is kapcsolódik. Kisgyörgy Ágnes évtizedek óta orvosi asszisztensként dolgozik a Kézdivásárhelyi kórházban, szabadidejében pedig a rákos betegeket látogatja és látja el, ugyanakkor lelkes tagja a Rák ellen a jövőért Egyesületnek is. Csütörtökön teljesen új arcát ismerhették meg a Nyugdíjas klubban, ezúttal betegségeinek és életének történetét mutatta be.

Az antológiakötet egy pályázat alapján született, amelyet „Beteg voltam meggyógyultam” címmel hirdettek meg. Kétezer beküldött írásból válogatták ki az én munkámat. A könyvnek nagy sikere volt Budapesten, szeretném, ha itt is megismernék és nagyon sok betegnek egy nyomtatott gyógyszerként fog szolgálni. – mondta el érdeklődésünkre Kisgyörgy Ágnes. A könyv nem pontos lépésekben követi azt, hogy mit kell tenni a gyógyuláshoz, nem egy pontos kúrát ír le, hanem inkább több személyes tapasztalatoy a betegséggel kapcsolatban, azt hogy ki hogyan élte meg, mi segítette őt a gyógyuláshoz. Ezért is volt nagy az érdeklődés a bemutatón, amelynek megszervezését a Rák ellen a jövőért Egyesület vállalta fel.

A történetekből az is kitűnik, hogy bármilyen betegség csak akkor győzhető le, ha a testi fájdalmakkal folytatott harc során a lélek is ápolást és szeretet kap. A megosztásokból egy másik következtetés is születhet, miszerint akarat és hit nélkül nincs gyógyulás.

A „Beteg voltam meggyógyultam” című könyvet ingyen ajánlotta fel a szerző a könyvbemutatón, de aki szeretné elolvasni a világhálón is meg tudja rendelni.

 
Médiaajánlat | Archívum | Kapcsolat | Sajto.ro
Webdesign & programming by: Pagelex™  |  Host by: BexHost.com