Online adás ↓  
 
 
FŐOLDAL      HÍREK      MŰSORAINK      TOP 40      MÉDIATÁR      KÉPEK      KAPCSOLAT      RO
 
› Főoldal
› Aktuális
› Itthon
› Belföld
› Világ
› Sport
› Program
› Közérdek
› Színes
› Zene
 
 
 
 
 
   
   
   
Szabadtéri mozgásparkot adtak át Kézdivásárhelyen
01-09-2014 10:01
Szabadtéri mozgásparkot adtak át Kézdivásárhelyen

Az Őszi Sokadalom rendezvénysorozatának keretében a Háromszéki Közösségi Alapítvány és a kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület képviselői, valamint Derzsi Gyula alpolgármester jelenlétében szombat délelőtt ünnepélyesen felavatták a Molnár
Józsiás parkban kialakított szabadtéri edzőparkot.

Mint ismert, a mozgáspark közösségi összefogással valósulhatott meg, ugyanis június 6-án sikeresen lezajlott a „Tekerj egy jó célért!” akció első kiadása Kézdivásárhelyen., amikor 114 személy tekert a mozgásparkért, a kézdivásárhelyiek mellett sepsiszentgyörgyiek és kovásznaiak is. A kerékpározással összegyűjtött összeghez 3000 lejjel járult hozzá Bakk Vitális Mária Kinga, a New Fashion és Zarah Moden nadrággyárak vezérigazgatója, így a Háromszéki Közösségi Alapítvány és az önkormányzat részével együtt sikerült a kivitelezéshez szükséges teljes pénzösszeget előállítani.

A múlt hét elején a mozgáspark felszerelései is a helyére kerültek, sőt akkora volt az érdeklődés és kíváncsiság, hogy a helyi rendőrséggel volt kénytelen őriztetni az önkormányzat, addig amíg megszilárdultak a bebetonozott elemek alapjai. A szombati avatón elhangzott az is, hogy az elemek szavatossága negyven év. A szalagvágás után a jelenlevők máris birtokukba vették a létesítményt, a délutáni Pityókafesztivál ideje alatt tíznél is több gyerek gyakorlatozott a mozgásparkban. (Kertész Tibor - Fotó: Bartos Lóránt)

 
Médiaajánlat | Archívum | Kapcsolat | Sajto.ro
Webdesign & programming by: Pagelex™  |  Host by: BexHost.com