Online adás ↓  
 
 
FŐOLDAL      HÍREK      MŰSORAINK      TOP 40      MÉDIATÁR      KÉPEK      KAPCSOLAT      RO
 
› Főoldal
› Aktuális
› Itthon
› Belföld
› Világ
› Sport
› Program
› Közérdek
› Színes
› Zene
 
 
 
 
 
   
   
   
Nagy tömeget mozgató és látványos volt az idei Őszi Sokadalom
01-09-2014 8:43
Nagy tömeget mozgató és látványos volt az idei Őszi Sokadalom

 A szervezők szerint a városnapok sikeréhez nagyban hozzájárult a kellemes, nyárvégi időjárás is. Ennek köszönhetően eddig nem látott tömeg jött ki napközben a Gábor Áron térre, a különböző programokra, a hagyományos termékek vásárára, a kézművesek portékáinak mustrájára és az esti koncertekre.

"Jóleső érzés volt, hogy több családos ember, anyukák, apukák állítottak meg és megköszönték, hogy a gyerekvárost behoztuk a főtérre. Ezáltal ők felhőtlenebbül élvezhették a városnapokat, a gyerekeket lefoglalták és mégis itt voltak a közelben a főtéren, jó kezekben volt és tartalmasan szórakozhatott." - mondta el rádiónknak Ménessy Kinga főszervező, hozzátéve: már most biztosak abban, hogy a gyerekeknek szóló programokat jövőre is a városközpontban szervezik meg. Az esti koncertek is nagy népszerűségnek örvendtek, próbáltak minden ízlést kielégíteni. A szervezők szerint nem történtek különösebb incidensek, minden a forgatókönyv szerint zajlott.  

A tapasztaltak szerint hatalmas közönsége volt az idén meghívott utcazenészeknek is, ezért ebből a fajta zenés látványosságból is többet akarnak jövőre. Ugyanígy az egyik idei újdonságot, a sokadalmi nagy lekvárfőzést is hagyománnyá tennék, és természetesen a mennyiséget is növelnék, ugyanis az idei ínyencség pillanatok alatt elfogyott.

A szervezők hamarosan megtartják  a rendezvénysorozat kiértékelőjét, majd a csapat véleménye alapján döntenek a jövőt érintő tervekről, hogy mit hagynak ki, mit visznek tovább és milyen újdonságokat vonnak be a következő Őszi Sokadalom programjába.

„Az elmúlt három nap hangulata igazolja azt, hogy amit idén meg tudtunk szervezni, az egy fokkal több és jobb, mint ami tavaly volt.” – összegzett Ménessy Kinga.

Az Őszi Sokadalom lebonyolításában idén először tíznél is több lelkes önkéntes segédkezett, ők a rendezvény sajtómunkásaiként tevékenykedtek vagy a színpad körüli tevékenységből, szervezési munkálatokból vették ki a részüket. (Kertész Tibor - Fotó: www.oszisokadalom.ro)

 
Médiaajánlat | Archívum | Kapcsolat | Sajto.ro
Webdesign & programming by: Pagelex™  |  Host by: BexHost.com