Online adás ↓  
 
 
FŐOLDAL      HÍREK      MŰSORAINK      TOP 40      MÉDIATÁR      KÉPEK      KAPCSOLAT      RO
 
› Főoldal
› Aktuális
› Itthon
› Belföld
› Világ
› Sport
› Program
› Közérdek
› Színes
› Zene
 
 
 
 
 
   
   
   
Halasztás a készruhagyár alatti területért folyó perben
09-05-2014 4:35
Halasztás a készruhagyár alatti területért folyó perben

Továbbra sincs ítélet a ruhagyár alatti területért folyó perben. Azt a kézdivásárhelyi Nagy család örökösei a New Fashion Rt. alatti területért indították. Az ügyet május 6-án a brassói táblabíróság tárgyalta, de egyelőre még nem született döntés. 

A helyi tanács két és fél hektáros területtel a kilencvenes évek elején lett tízszázalékos társtulajdonosa a New Fashion Rt.-nek, az örökösök négy parcellára tartanak igényt. A következő tárgyalást június 3-ára napolták el azzal az indoklással, hogy a felperesek közé a 2012. október 20-án elhunyt Török Erzsébet Piroska örökösei is bekerüljenek.


A tárgyalás napján Bokor Tibor polgármester részt vett a New Fashion Rt. részvényeseinek közgyűlésén, és a helyi tanácstól kapott meghatalmazás értelmében a várost megillető osztalék megvonása ellen szavazott. A részvények kilencven százalékát birtokló tulajdonos azonban úgy döntött, hogy a 2013-as több mint 5,5 millió lejes nettó jövedelmet nem osztjak szét a részvényesek között, hanem külön számlán tartalékalapba helyezik, és a per fejleményei szerint szeptemberben újratárgyalják az osztalék ügyét.

A kézdivásárhelyi önkormányzatot anyagilag jelentős mértékben érinti a döntés, hiszen az év második felében a tervezettnél mintegy fél millió lejjel kevesebb pénz kerülhet a város büdzséjébe, ami elsősorban az idénre beütemezett nagyobb beruházásokat befolyásolhatja. (Háromszék)

 
Médiaajánlat | Archívum | Kapcsolat | Sajto.ro
© Copyright Bexmon™ Marketing  |  Webdesign & programming by: Pagelex™  |  Host by: BexHost.com