Online adás ↓  
 
 
FŐOLDAL      HÍREK      MŰSORAINK      TOP 40      MÉDIATÁR      KÉPEK      KAPCSOLAT      RO
 
› Főoldal
› Aktuális
› Itthon
› Belföld
› Világ
› Sport
› Program
› Közérdek
› Színes
› Zene
 
 
 
 
 
   
   
   
Iskolai minifoci és asztalteniszbajnokság a KSE Napok programsorozatának első napján
08-05-2014 8:15
Iskolai minifoci és asztalteniszbajnokság a KSE Napok programsorozatának első napján

Május 7-én, szerdán délelőtt a kézdiszéki iskolák minifoci csapatai a Sportcsarnokban mérkőztek, a meghívott tanintézmények közül nyolc nevezett be a versenybe. A kétszer nyolc perces mérkőzések és a selejtezők után került sor a díjazásra. Az első a kézdivásárhelyi Petőfi Sándor Általános Iskola csapata lett, a második helyezést a szentkatolnai Bálint Gábor Általános Iskola csapata szerezte meg, harmadik a Túróczi Mózes Iskola csapata lett.

A Nagy Mózes Sportklub asztaltenisz termében a gyerekek és felnőttek számára szerveztek asztaltenisz-bajnokságot. A gyerek korosztályban a lányoknál első Oláh Kriszta, második Demkó Hanna, az újonc korosztályos lányoknál az első Kovács Szilvia, második Papp Rebeka, harmadik Fülöp Tímea és Ardelean Rebeka.

A gyerekek korosztályában a fiúknál az első Popov Szabolcs, második Karácsony Bence, harmadik Chemus Ionut, az újonc korosztályos fiúknál az első Medvés Antal, második Cisar Krisztián, harmadik Opra Szabolcs és Bedő Norbert lett.

A fiúknál az ifjúsági korosztályban Tódor Norbert, második Bihari Balázs, harmadik Pakucs Szabolcs és Pál Csaba. A felnőttek korosztályában első Elekes Hunor, második Könczei József, harmadik Mike László és Vitán Domokos lett. (Kertész Tibor)

 
Médiaajánlat | Archívum | Kapcsolat | Sajto.ro
© Copyright Bexmon™ Marketing  |  Webdesign & programming by: Pagelex™  |  Host by: BexHost.com