Online adás ↓  
 
 
FŐOLDAL      HÍREK      MŰSORAINK      TOP 40      MÉDIATÁR      KÉPEK      KAPCSOLAT      RO
 
› Főoldal
› Aktuális
› Itthon
› Belföld
› Világ
› Sport
› Program
› Közérdek
› Színes
› Zene
 
 
 
 
 
   
   
   
Megkezdődtek a KSE Napok Kézdivásárhelyen
08-05-2014 8:07
Megkezdődtek a KSE Napok Kézdivásárhelyen

A mérkőzések öt különböző helyszínen zajlanak, ezek zömét a Sportcsarnokban és a Sinkovits Stadionban szervezik meg. A sportolni vágyók huszonhét sportágban és sportpróbán méretkezhetnek meg,  idén újdonságok - tollaslabda és frizbi verseny, ingyenes zumbaoktatás - is helyet kapott a programban. Az előzetes bejelentkezések alapján mintegy 1300 amatőr sportoló jelezte részvételi szándékát, nemcsak itthonról, hanem a határokon túlról is.

A KSE napok programja csütörtökön 13 órakor a fogyatékkal élők futóversenyével folytatódik, 14 órától gyerekeknek és fiataloknak hat korosztályban szerveznek futóversenyt. Mindkét megmérettetésre a Sinkovits Stadionban kerül sor.

16 órakor a Sportcsarnok elé várják az érdeklődőket, ahol az Ökoparty keretében hatalmas villámcsődület készül a KreaKids Stúdió, a Bod Péter Tanítóképző és a Csipkerózsika Napközi Otthon szervezésében. A belépő egy elektromos hulladék, lemerül elem vagy kimúlt akkumulátor esetleg eldobásra váró CD lemez. Ebből az alkalomból ovis divatbemutatót, rajzverseny kiértékelőt, az „Álmaim kukája” barkácspályázat bemutatóját és Ökobulit is szerveznek a Folker együttes közreműködésével.

17 órától a labdarugó V. ligában a KSE csapata Torja együttesét fogadja, 18 órakor elkezdődik a Tekebajnokság, a KSE Klubban a Bad Boys és a Csernátoni IKA dönti a fákat. (Kertész Tibor)

 
Médiaajánlat | Archívum | Kapcsolat | Sajto.ro
© Copyright Bexmon™ Marketing  |  Webdesign & programming by: Pagelex™  |  Host by: BexHost.com